Her bruger vi 90-100% økologiske råvarer | Tlf: +45 9330 9088 | Email: kontakt.bjuicy@gmail.com

Økologi

Økologimærket er en del af vores bæredygtighedsprofil

BJUICY har en passion for udvikling af bæredygtigt mad. Vi elsker at inspirere og udvikle madkulturen; at eksperimentere med råvarerne, at gøre nye produkter tilgængelige på markedet og at levere mad fra et dansk-tyrkisk perspektiv. BJuicy bestræber sig på, at nå ud til en større kundekreds og vi prøver på at efterleve det større og voksende behov i vores befolkning, som gør at flere mennesker begynder, at leve efter de veganske og vegetariske principper.  Du vil derfor kunne finde en bred vifte af madretter, som både er veganske, vegetariske og så vil der også være menuer bestående af kød eller fisk.

BJuicy vægter kvalitet og friskhed meget højt. Al maden bliver lavet fra bunden med økologiske råvarer, som bliver nøje udvalgt.

Økologimærket er en del af vores bæredygtighedsprofil og vi er stolte over at bære guldmærket som betyder at vi bruger 90-100% økologiske råvarer. BJuicy fremstiller mad med hjertet og med fornuften og derfor er det naturligt for os, at vælge økologi.  Vi vil rigtig gerne efterkomme vores fremtidige kunders ønsker og behov og hos BJuicy er kunden altid sikker på at økologi er i højsædet.

Det er vigtigt for os at formidle, at vi stiller krav til vores leverandører. Dette betyder at hvis de ikke har mulighed for at efterkomme vores ønsker og valg af økologiske råvarer, vil BJuicy sørge for at der er en anden leverandør eller lign., som kan efterkomme dette.

Jeg er overbevist om, at vi som mennesker, har lettest ved at optage de råvarer som er dyrket og høstet i det miljø, som vi lever i. Det er også den nærliggende årsag til at BJuicy prioriterer, at indkøbe danske råvarer, og vi indgår ligeledes også samarbejde med de lokale gårdbutikker.

BJuicy vil gerne undgå madspild og da vi som oftest har et stort antal frugt- og grøntsags rester, vil disse blive foræret til dyr i lokalområdet.

BJuicy bruger ingen former for kunstige konserveringsmidler og af den grund, er holdbarheden på nogle af mine produkter korte.

BJuicy prioiterer at vælge emballage, som er med til at skåne sundheden og miljøet. Bestillinger på juice, smoothies og ingefærshot bliver derfor opbevaret og solgt videre i glasflasker.

BJuicy er en enkeltmandsejet virksomhed.